OVER ONS!

WELKOM BIJ FRIESLAND-TRADING! 

Friesland Trading is een handelsonderneming uit Sneek (Friesland) die zich vooral baseerd op de handel in Boten en Autos. Ons specialisme is het importeren van boten uit Scandinavie. We verkopen doorgaand vooral aan handelaren, particulieren kunnen ook bij ons terecht voor zeer interessante handels prijzen.

Inruilen Klik hier

INRUILEN?

Als het nu gaat om een auto occasions of een boot occasion. Uiteraard kunt u bij ons gewoon uw boot, auto, motorfiets, caravan of camper inruilen! Klik en mail uw foto's met uw verhaal en wij reageren zo spoedig mogelijk!

Een appje of een belletje mag uiteraard ook! 

Bekijk Voorraad

SCHERP AANBOD

Door onze directe inkoop bij dealers en fabrikanten kunnen tegen gunstige prijzen onze producten aanbieden. Onze auto worden veelal ingekocht bij dealers en voorzien van een nieuwe APK. Onze boten worden in Noorwegen en Zweden ingekocht door onze inkoop makelaars aldaar en daar voorzien van een eerlijke inkoop check!

EEN SERVICE VAN ONS VOOR U!

Al onze aanbiedingen worden geheel verkoop klaar gemaakt voor u zodat u veilig op weg kunt of een behouden vaart heeft. Uiteraard kunnen er wensen zijn die niet van toepassing zijn op onze auto's en boten. Daarom werken we met externe partijen die voor u al uw wensen kunnen behartigen, zowel voor auto als voor boot en dit tegen zeer aantrekkelijke prijzen!

Even voorstellen

Frank de Wagt

-Hoofd verkoop afdeling auto's

Frank is verantwoordelijk voor de verkoop van gemiddeld 50 stuks voorraad auto’s. Ook houd Frank zich verantwoordelijk voor de fotoreportages van de auto’s en beheerd hij het wagenpark en zorgt er voor dat alles er spik & span voor staat.


Heeft u een vraag over een occasion dan vraagt u naar Frank de Wagt, hij staat met zijn expertise klaar voor al uw vragen!


Welkom aan de Oude Oppenhuizerweg 50 in Sneek!

Frank De Wagt

Verkoop Manager Auto's

Even voorstellen

Jacobus Rienstra

-Hoofd verkoop boten, Noorse Spitsgatters.

Jacobus Rienstra houd zich verantwoordelijk voor de import en verkoop van gespecialiseerde Noorse boten, waaronder vooral Spitsgatters. Jacobus verzorgd de gehele weg van Noorwegen tm het varen op de Nederlandse wateren.


Zoekt u een onderhoudsvrije boot dan staat Jacobus klaar om u te adviseren en u van uw droomboot te voorzien.


Hij heet u van harte welkom in de verkoophaven aan de

Oude Oppenhuizerweg 50

Sneek

Jacobus Rienstra

Verkoop Manager Boten